Lidt om Mig

Jeg er fra 1965 og har siden 1985 arbejdede inden for området. Jeg har læst på CBS og har en pædagogisk uddannelse. Og været på et hav af forskellige kursus og efteruddannelser, der har været med til at fylde min Værktøjskasse. Men som terapeut er det menneske mig, der er vigtig.

Tidligere skrev jeg ,at jeg var fascineret af den indianske kultur. Der er rigtig mange Indianerstammer og forskellige kulturer. Men tanken om Moder jord, som vi er en del af. Vi bliver født, bliver brødfødt og til sidst føde. Vi er den del af en cyklus. Vi tager og vi skal give igen. Vi ejer ikke jorden men skal passe på den. Jeg var inde og se Løvernes Konge. Her siger Mufata til Simba ” det du kan se er dit kongerige” Simba siger så er alt det mit? “Nej ” svarer Mufata ,”det er ikke dit men det er dit ansvar at passe på det!”

Naturen har utømmelig ressourcer, hvis man ikke driver rovdrift på den. Men naturen som et medicinskab, tror jeg vi ikke har fundet lågen endnu. Vi overser alt for mange ting, der har stor betydning for os mennesker. Vi kan ikke kontrollere alt. og det vil vi.

Vi skal lærer at trække vejret, dybt. vi skal lærer at dufte, smage, føle, se og lytte.

Vi er ikke mere end en blomst, en bi, en fisk et træ. Det tror vi. Men vi er en del af naturen.

Igennem flere forløb i min liv har jeg måtte sande at naturen har været med til at rede mig. Holde min håb oppe, give mig styrke og få mig til at slippe mine bekymringer.

Jeg har været heldig og haft mulighed for at besøge mange steder i verden. Det har også givet perspektiv på livet. Mødet med andre kulturer, folkeslag, regioner mv. Og så mødet med mange dyr. Små som store. Vi mennesker er ikke andet end en del af livet på jorden. Vi er i live nu så hvorfor ikke få det bedste ud af det.